Informatie /Privacy/ SBBI status

Algemene informatie:

Naam: Stichting Cultuurhuus Bathmen
Telefoonnummer:  0570-542420
Email algemeen: info@cultuurhuusbraakhekke.nl
Website: www.cultuurhuusbraakhekke.nl
Adres: Schoolstraat 6a, 7437 AE Bathmen
  KVKnr: 08167196
 SIDN: 818844188
 IBANnr: NL82RABO0141814616

Hieronder vindt u ons privacy beleid

Privacy Policy 2018
  

SBBI Status:

Onze organisatie is een sociaal belang behartigende instelling (SBBI) omdat wij op de eerste plaats de individuele belangen van leden of een kleine doelgroep behartigen, maar ook een maatschappelijke waarde hebben. Dat is zo omdat onze activiteiten van onze organisatie bijdragen aan:

  • de individuele ontplooiing van uw leden
  • de samenhang van de samenleving
  • een gezondere samenleving

Omdat wij een SBBI status hebben  hoeft de stichting ook over schenkingen of erfenissen boven de € 2.122 geen schenk- of erfbelasting te betalen en hoeft hiervoor ook geen aangifte te doen

beleidsplan cultuurhuus

BELEIDSPLAN augustus 2018

 

Openingstijden kassa;

Het Infopunt in het Cultuurhuus is dagelijks open van 10.00 tot 16.00 uur

Op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Dit Infopunt is bereikbaar op 0570-540839

 

Historie:

 

Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De accommodatie was echter dringend aan restauratie toe.

Het nieuwe ‘Cultuurhuus Bathmen’, dat op de gevel nog steeds de naam BRAAKHEKKE draagt om recht te doen aan de voorgeschiedenis, is een multifunctioneel gebouw geworden. Het gebouw leent zich voor vele doeleinden. Met name de ‘grote’ zaal, nu de Heeren van Dorthzaal geheten, is een volwaardige schouwburgzaal geworden, uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Het beheer en de exploitatie van het Cultuurhuus Bathmen ligt in handen van de Stichting Cultuurhuus Bathmen. Het stichtingsbestuur stelt zich ten doel van het Cultuurhuus Bathmen het kloppende hart van Bathmen te maken. De in Bathmen rijkelijk vertegenwoordigde verenigingen weten de weg naar het Cultuurhuus Bathmen al heel goed te vinden waardoor er een groot aanbod aan activiteiten is.

Het stichtingsbestuur wil door een uitgekiende programmering een nog gevarieerder aanbod van activiteiten en voorstellingen aanbieden.