Vrijdag 29 september 17.30 uur Samen eten in “Zuidloo”

Samen Eten in “restaurant” Zuidloo van het Cultuurhuus.

Iedere laatste vrijdag van de maand (m.u.v. december) wordt door een groep enthousiaste vrijwilligsters een 3-gangen maaltijd bereid voor iedereen die het leuk vindt om eens met anderen gezellig samen te eten. In principe kan iedereen die dat wil tegen een kostprijsdekkend tarief deelnemen aan de maaltijd.

Gekookt en gegeten wordt er in Cultuurhuus Braakhekke .
De maaltijden beginnen om 17.30 uur, vanaf een half uur daarvoor kan men inlopen. Rond 19.30 uur eindigen we met een kopje koffie en nog wat lekkers.

Sinds 26 augustus beschikt het Cultuurhuus over een traplift naar boven en over een vaatwasser in de keuken. Zodoende is de Zuidloozaal ingericht als restaurant zodat alles gelijkvloers is en de kookclub dichtbij de keuken zit en geen trapjes af en op hoeft.
Deze aanpassingen zijn mogelijk gemaakt door;
Wij Deventer, Het Nationaal Ouderenfonds, Rabobank coöperatiefonds, Noaberfonds van het Oranjefonds, twee anonieme fondsen en het Cultuurhuus Braakhekke.

Iedere maand verzorgen de dames van “Samen Eten in Bathmen” met heel veel plezier de maaltijd en proberen daarbij de gasten steeds weer met een bijzonder menu te verblijden.

De kosten bedragen € 10,00 per maaltijd, incl. 1 drankje.

Wilt u deelnemen, dan kan dat. Via het Infopunt Bathmen kunt u zich, uiterlijk de woensdag voordat Samen Eten plaatsvindt, opgeven.
Het Infopunt is van maandag t/m vrijdag en op zaterdagochtend bereikbaar op telefoonnummer 0570-540839.