Zondag 19 november 1500 uur : Harmonie & Bigband “In de Mix

 

 

Deventer Swing Orkest / Stedelijk orkest Lebuïnus.

‘’In de MIX’’. Een zeer gevarieerd programma waarbij Harmonie en een Big Band muziek elkaar afwisselen en soms een verassend samenspel voor u spelen.

 

Deventer Swing Orkest

 

DSO, een veelzijdige bigband, een vet swingende ritmesectie, een krachtige blazerssectie en een energieke, charismatische bandleider Ywo Lamonaca. Hij maakte van deze band een band waarvoor geen muziekstijl te gek lijkt te zijn. Het aanstekelijke enthousiasme van de musici en het muzikale niveau van dit collectief zijn de voornaamste handelsmerken van deze band. Met eigen arrangementen in dit programma speelt dit orkest jazzmuziek, maar ook ook funk, latin en bigband-rock’n roll zijn nadrukkelijk aanwezig in het repertoire. 

Veel bekende popnummers worden in een eigen, spectaculair jasje gegoten. De grote afwisseling van muziekstijlen zorgt er voor dat het programma afwisselend en verrassend blijft, zeker ook door de aanvulling van zangeres /presentatrice Brigitte Broijl en zanger Oscar Pauw.

 

Bandleider: Ywo Lamonaca

www.deventerswingorkest.nl

 

Het Stedelijk Orkest lebuïnus is één van de grootste en gezelligste muziekverenigingen van Deventer, kortweg; Het SOL. Het is een veelzijdig harmonieorkest dat bestaat uit hout-, koperblazers en slagwerk.

In het orkest spelen 45 tot 50 amateur musici. Het orkest is in 1920 opgericht.

Dirigent: Christa Boerma

www.stedelijkorkestlebuinus.jouwweb.nl